Romige perzik proteïne Havermoutpap

Romige perzik proteïne Havermoutpap

  • 5 minuten
  • 1 portie
  • 79 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Oats Express Protein 1 zakje
  • Natuurlijke yoghurt (weinig vet) 125 g
  • Magere melk 190 ml
  • Kaneel 1/4 theelepel
  • Vanille extracten 1/4 theelepel
  • Amandelen, gesneden 10
  • Perzik 1/2

Voorbereiding

  • Voeg water toe in een steelpan en roer het zakje Protein Oats. Laat dit 2 en 1/2 minuten sudderen of totdat de melk geabsorbeerd is. (Als dit in de magnetron gekookt wordt, laat dit 2 en 1/2 minuten koken op hoge temperatuur).
  • Als de consistentie te dik is, kan je nog wat water toevoegen.
  • Voeg kaneel, vanille en yoghurt toe (laat nog een lepel yoghurt over).
  • Het mengsel mag in een kom uitgegoten worden. Voeg de resterende yoghurt toe.
  • Werk af met de gesneden perzik en amandelen.

  • Belangrijk, dit dient onmiddelijk geconsumeerd te worden.

Quaker Oats Express Protein
Quaker Oats Express Protein BEKIJK PRODUCT