Havermoutmelk

Havermout Melk

  • 20 minuten
  • 6 porties
  • 435 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 110 g
  • Vers of gefilterd water 1,4 l
  • Druivenpittenolie 1 eetlepel
  • Suiker of een evenwaardige zoetstof 1 eetlepel
  • Optioneel:
  • Druppels vanillesmaak 1 scheutje

Voorbereiding

  • Voeg het havermout en 1 kom water toe in een blender en laat dit enkele minuten blenden op een hoog tempo, daarna mag je de rest van de ingrediënten toevoegen en nog 5 minuten extra blenden.
  • Laat dit door een netje/musselinedoek suipelen en giet dit in een glazen fles met een veilige deksel en plaats dit in de koelkast.

  • Telkens als je je havermout melk wilt drinken, moet je de glazen fles even schudden.

    Bewaarinstructies:
    Bewaar in een gesloten fles in de koelkast

    Houdbaarheid:
    Goed voor 3 dagen

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT