Havermout bananen pannenkoeken met honing

Havermout bananen pannenkoeken met honing

  • 15 minuten
  • 1 portie
  • 357 per portie

Ingrediënten

  • Quaker® Havermout 30g
  • Geplette banaan 1
  • Eieren 2
  • Honing 1 theelepel
  • Kaneel 1/2 theelepel
  • Een snufje zout
  • Een scheutje olie of boter om in te bakken

Voorbereiding

  • Doe alle ingrediënten (behalve de honing) in een keukenmachine of mixer en meng dit tot een glad beslag.
  • Verhit een scheutje olie of boter in een koekenpan. Zodra de pan heet is, kun je het vuur iets lager zetten.
  • Giet een klein beetje van het beslag in de pan met een pollepel.
  • Bak de havermout bananen pannenkoek tot deze goudbruin is langs beide kanten.
  • Serveer de bananen pannenkoeken met een beetje honing en eventueel poedersuiker!

  • Wil je genieten van een lekker en verantwoord ontbijtje? Dan zijn deze havermout bananen pannenkoeken echt iets voor jou! Pannenkoeken van havermout passen beter in een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Havermout is rijk aan vezels.De basis van deze havermout bananen pannenkoek bestaat uit Quaker® havermout, banaan, eieren en honing. Voor een extra rijke smaak kun je een ½ theelepel kaneel toevoegen, of bijvoorbeeld een beetje vanille-extract. Serveer de havermout bananen pannenkoekjes met vers fruit van het seizoen en een dot Griekse yoghurt, of honing voor een rijkere smaak. Maak er meerdere tegelijk, zodat je deze havermout pannenkoeken mee naar werk of school kunt nemen als lunch!

    Verras jezelf en anderen ook eens met de Quaker® Havermout Pannenkoeken met yoghurt . Net even anders, maar net zo lekker! 

Quaker® Oats Express Kaneel Havermout​
Quaker® Oats Express Kaneel Havermout​ BEKIJK PRODUCT