Cruesli® Cheesecake met Bessen

Makkelijke Cruesli® Cheesecake

  • 30 minuten
  • 8 porties
  • 217 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Cruesli® 4 Nuts 250 g
  • Eieren 2
  • Honing 50 g
  • Griekse yoghur 250 g
  • Yoghurt naar keuze met frambozen smaak 150 g
  • Frambozen 50 g
  • Vanille extract 15 ml
  • Topping:
  • Blauwe bessen
  • Frambozen
  • Witte chocolade stukken

Voorbereiding

  • Neem de portie Cruesli® en maak de stukjes wat fijner. Dit kan met de hand, maar ook met de blender.
  • Meng door de Cruesli® twee geklutste eieren en de honing.
  • Neem een bakvorm (ca. 16-18cm) en duw het Crueslimengsel stevig tegen de bodem door de onderkant van een grote lepel te gebruiken. Het is belangrijk dat de bodem volledig bedekt is.
  • Zet de springvorm voor 15 minuten in de oven op 180 graden Celsius.
  • Ondertussen maak je de vulling. Neem de natuurlijke griekse yoghurt en de fruit variant en meng deze samen met het vanille extract. Ook kan je al wat frambozen door de vulling roeren.
  • Verdeel de topping over de Crueslibodem en laat voor minstens 2 uur in de koelkast staan.
  • Vlak voor het serveren versier je de cheesecake met verse vruchten, nog wat extra Cruesli® en enkele stukjes witte chocolade.
  • Eet smakelijk!

  • Tip; Probeer het ook eens met andere Cruesli® smaken!

    Recept van Tisha Gorrens.
    https://tishagorrens.wixsite.com/breakfastspices/post/granola-cheesecake-met-bessen

Quaker Cruesli® 4 Nuts
Quaker Cruesli® 4 Nuts BEKIJK PRODUCT