Appel Crumbel met Honing Kaneel Meringue

Appel Kruimel Met honing kaneel meringue

  • 1 uur en 15 minuten
  • 6 porties
  • 290 per portie

Ingrediënten

  • Appels 3
  • Gescheiden eiwit 2
  • Kaneel 1 theelepel
  • Rozijnen 100 g
  • Quaker Cruesli® 100 g

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • Snijd de apple in partjes, voeg de rozijnen en kaneel toe, mix in een kom en doe het mengsel in een bakvorm.
  • Mix het eiwit in een aparte kom enkele minuten met een mixer of garde tot een luchtig maar stevig geheel.
  • Meng de honing en een snufje kaneel door het eiwit met een spatel.
  • Verdeel het eiwit mengsel over de appels in de bakvorm.
  • Bestrooi de Cruesli® er overheen.
  • Bak het in de oven voor 45-50 minuten, tot de meringue goudkleurig en stevig is. Laat het 10 minuten afkoelen.
  • Eet smakelijk!

  • Tip: Probeer het ook eens met een van onze anders smaken Quaker Cruesli®!

Quaker Cruesli® 4 Nuts
Quaker Cruesli® 4 Nuts BEKIJK PRODUCT