Aardbei, cashewboter & gepelde cacaobonen pannenkoek

Aardbei, cashewboter & gepelde cacaobonen pannenkoek

  • 20 minuten
  • 3 porties
  • 198 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 110 g
  • Ongezoete amandelmelk 335 ml
  • 1 eetlepel lijnzaden gemengd met 1 eetlepel water
  • Ahornsiroop 1 eetlepel
  • Kaneelpoeder 1 theelepel
  • Cashewnotenboter 100 g
  • Gepelde cacaobonen 30g
  • Aardbeien, gesneden 100 g
  • Kokos(olie) 100 g

Voorbereiding

  • Voeg alle ingrediënten toe in een blender en meng tot alles effen is.
  • Laat dit 2 minuten staan.
  • Meng nog eens, laat dit staan. Dit zorgt ervoor dat de lijnzaad het mengsel dikker maakt.
  • Als het mengsel te dik is (consistentie van yoghurt), voeg wat water toe en meng nogmaals.
  • Smeer de pan in met (kokos)olie en schep pannenkoekbeslag in de pan, en draai met de pan om dit over de hele bodem te verspreiden.
  • Laat dit 2 tot 3 minuten bakken zodat er knapperige randjes ontstaan of dat het kleur begint te veranderen
  • Draai om en kook de andere kant voor 2 tot 3 minuten.
  • Meng de cashewnotenboter en gepelde cacaoboter samen en smeer dit op de pannenkoeken.
  • Serveer met schijfjes aardbei

  • Bewaarinstructies:
    Bewaar in luchtdichte verpakking in de koelkast

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT