Over ontbijten met Quaker Havermout

We kunnen eindeloos uitweiden over Quaker Havermout en wat het allemaal voor je doet. Maar laten we beginnen met je uit te leggen hoe wij ervoor zorgen dat jij van onze havermout kunt genieten. Elke dag weer!

Het verbouwen van Quaker Havermout

Verbouwen Quaker Havermout


Als je al zo lang havermout verbouwt als Quaker, neem je alleen genoegen met het beste. Daarom verbouwen we onze havermout op onze eigen havervelden in Schotland.

Voordat we de haver verwerken tot een lekker en voedzaam ontbijt moet het voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Pas als wij vinden dat onze haver aan alle kwaliteitseisen voldoet, mag het naar onze fabriek om daar verwerkt te worden. En ​dat proef je!

typisch Quaker

We hebben meer dan 140 jaar gewerkt aan dé methode om Quaker Havermout te verwassen, knippen en pletten, zodat we de kwaliteit volledig in eigen hand hebben. Zo kunnen we precies de kooktijd van onze producten bepalen, maar uiteraard ook de textuur en unieke smaak van Quaker Havermout. We hebben onze verschillende havermoutsoorten voor je op een rijtje gezet.

Layer 108

Traditionele Havermout

Deze klassieker onder de havermout wordt met zorg geknipt en geplet en is 100% natuurlijk. Je vindt ‘m terug in onze reguliere Quaker Havermout verpakking.

Layer 109

Snelle Havermout

De Snelle Havermout is iets fijner gesneden, zodat de kooktijd korter kan zijn. Handig dus. Je geniet ervan in bijvoorbeeld Quaker Oats Express.

Layer 110

Instant Havermout

Nog fijner gesneden havermout voor een nog snellere bereiding. Voor als je ’s ochtends een vliegende start wilt. Instant Havermout gebruiken wij in onze Quaker Havermout Potjes en Quaker Kopje Havermout.

Andere soorten granen

Alhoewel havermout onze held is, vind je ook nog andere granen in onze ontbijtproducten. Dit geeft sommige producten net een andere bite.

 

Spelt

Spelt

Spelt ​​wordt ook wel beschouwd als een primitieve tarwesoort en is rijk aan eiwitten en vitaminen. Wij verwerken ​spelt in Quaker Havermout Muesli.

Levels 1-3

Gerst

Gerst is een lid van de grasfamilie, heeft een rijke nootachtige smaak en een goede bite. Je vindt gerst terug in Quaker Havermout Crunchy Muesli.

Levels 1

Tarwe

Tarwe is een veel voorkomend graan, algemeen gebruikt in brood, pasta en crackers. Het wordt gebruikt in Quaker Cruesli®, Quaker Havermout Crunchy Muesli en Quaker Havermout Granola.

Levels 1-2

Rogge

Rogge is een graansoort afkomstig van de korenfamilie en staat vooral bekend om zijn robuuste smaak. Wij gebruiken rogge in Quaker Havermout Crunchy Muesli en in de Quaker Havermout Muesli.

 

Wil je meer weten over onze heerlijke ontbijtproducten?

Bekijk dan alle Quaker producten.